En klinik på Nya Zeeland fick ett minst sagt ovanligt inbrott: av en kattmamma som var i desperat behov av att få träffa sina precis nyfödda kattungar. En riktigt solskenshistoria.

Mill Road vet clinic på Nya Zeeland fick sig en minst sagt märklig upplevelse när de såg att en kattmamma hade tagit sig in på kliniken för att kunna få vara tillsammans med sina nyfödda ungar. Alla som säger att djur inte har känslor kan slänga sig i väggen, för detta är bara en av en rad underbara historier om djur som får oss att höja på ögonbrynen. I tidningen Metro går det att läsa om den fantastiska händelsen som inträffade på kliniken och som fick alla anställdas hjärtan att smälta.

Moderskärlek

Vad som skett var att när de anställda kom till kliniken så fann de en låda framför dörren med några veckor gamla kattungar. De anställda tog hand om de små, men sedan dagen efter märkte de hur någon krafsade helt desperat på dörren och de fann att det var katternas mamma skriver den Nya Zeeländska tidningen. På en gång hoppade hon upp hos sina nyfödda och började ta hand om dem. Ungarna och mamman tros ha övergivits tillsammans med att mamman sedan lyckats ta sig ut och sedan var hennes ungar försvunna. Snart kommer alla vara redo för att få flytta hem till nya familjer och där få den kärlek som de förtjänar.

Ta hand om ditt husdjur

Det är ett åtagande att skaffa ett husdjur, och det man får tillbaka är gränslöst med kärlek. Man kan inte skylla på att man inte har tid, för nu har det blivit allt enklare att pyssla om sina små. På Vetzoo finns allt man kan tänkas behöva och sedan har man en vän för resten av livet. Hur underbart är inte det? Om man skulle känna att man inte mäktar med situationen bör man aldrig bara lämna sitt djur utanför någons dörr och hoppas på det bästa. Man ska alltid ta sitt ansvar, det är det minsta man kan göra.

  • 4944004-dog-cartoon-illustration-for-coloringFundera på varför du vill ha ett djur
  • Om du kommer ha tid för det
  • Hur mycket tid ditt djur kommer att ta upp
  • Om du kan lämna ifrån dig det lätt vid behov såsom semester
  • Behöver du lämna bort ditt djur finns många organisationer du kan kontakta.